Log out | Om oss
21835
page-template-default,page,page-id-21835,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.8,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Så började det.

Elin och Elin möttes på en utbildning när båda hade små barn. Med en längtan efter att göra något tillsammans inleddes samtal, fragmentariska till en början. Alltid var det ett barn som grät eller ett måste i mellan. Så småningom blev praten längre och längre och Skärmfritt AB började formuleras i tankekartor, listor och anteckningar i en röd bok. Vi började ge det till varandra som verkligen är en bristvara. Vi gav varandra och vårt projekt tid.

 

I samtalen fann vi en röd tråd när det handlade om våra yrkesliv, karriärer och förhållningssätt till livet, nämligen det att uthärda och möta motståndet. Att våga se livet som det är och ibland möta smärtan. Elin jobbar som massageterapeut och hjälper sina klienter på massagebänken och Elin är personlig tränare och arbetar med sina kunder på gymmet, men inställningen är den samma. Vi krånglar inte till det, men för att verkligen kunna möta människan är det närvaro som gäller.

 

Skärmfritt/logout är vårt kärleksbarn och vår present till varandra, och till alla de människor som längtar efter att höra sin inre röst under längre perioder.

 

 

Elin B om Elin S: Elin är lite galen eftersom hon har tillgång till hela sitt register utan allt för mycket utanpåverk och smink. Hon är genuint kreativ och empatisk och kan på fullaste allvar kan hämta mig i sin stora Merca för att vi ska åka till havet och skrika ut vår frustration så att det hörs hela vägen till Finland. Och hjärtat, det bär hon utanpå, men utan att lämpa över det på andra. En stark personlighet som jag verkligen litar på i skogen.

 

Elin S om Elin B: Hon beter sig som om hon alltid var på Nobelfesten, även om det är fullt vardagskos runt omkring. Och så är hon ändå lite galen- som att allt kan hända eller att en resa kanske börjar nu, eller nyss. Hon visst redan börjat åka? Och vi fick följa med. Hon får saker gjorda med närvaro och kompetens. Och det hon inte kan tar hon reda på. Det blir en lyxig stämning.

 

DSC00533 

Elin och Elin Skriker till Finland