Log out | pressrelease
22081
post-template-default,single,single-post,postid-22081,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-1.8,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

pressrelease

Vi tar din mobil. Klarar du 48 timmar?

 

En logout är en digital detox och ett lyxigt läger i Stockholms skärgård med allt ifrån morgonyoga, bastubad och matupplevelser till vedhuggning och eldning. Man tar med sin halvlästa bok, sitt teckningsblock eller kanske en påbörjad stickning. Sover i enkelrum med krispiga lakan. Det vi erbjuder är avkoppling och tid! Tid att promenera, träna eller bara tänka långa tankar. Medan man gör det ordnar våra kockar rawfood, bakar kanelbullar och helgrillar lamm över öppen eld.

Tänk långa tankar, tänd av och äg din egen tid.

 

Håll elden levande.

 

 

Skärmfritt AB grundades av Elin Bjärkstedt, personlig tränare och skribent och Elin Smith som är massageteraput och restaurangstjärna. Delägare är också Karolina Westerlund, chef för digitala medier på byrå och Mikael Svärdh, numer utloggad grundare till bland annat Tailsweep.

 

Under hösten 2015 ges tre logouter varav en för familjer. Läs mer på logout.se

 

Presskontakt: Elin Bjärkstedt 0703528036

 

 

 

Övrigt

 

Kommande resor:

18-20 september

9-11 oktober

6-8 november (Barn- och familjeresa, Special)

 

 

Konferens:

Är din organisation eller arbetsgrupp i en utvecklingskurva där nya beslut behöver förankras för att kunna genomsyra verksamheten i framtiden?

Log out skapar miljön för ett gott samarbetsklimat där ni får ro att arbeta med er kärnverksamhet eller de frågor ni har på agendan. Vi skapar rum för verklig arbetsro och kreerar enkla men effektiva teambulding-event som inte handlar om tävling, utan att fungera som grupp.

I en organisation där strukturerna och kommunikationsvägarna i första hand är digitala är det en förutsättning att ibland mötas ”in flesh” för att förankra värderingar.

Vi möter er med varm hand och lyhördhet för organisationens behov.

 

 

No Comments

Post a Comment